ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Οι μύγες της δημοσιογραφίας

ΒΙΝΤΕΟ

Hταν ένα από τα λίγα που προκάλεσαν αίσθηση στο χθεσινοβραδυνο ντιμπέιτ που πολλοί το αποκάλεσαν «σούπα». Ο λόγος για την αντίδραση της δημοσιογράφου του Mega, Όλγας Τρέμη, που πετάχτηκε, ως μη όφειλε, με έντονο τρόπο και ιδιαίτερη επιμονή, όταν ο Αλέξης Τσίπρας απαντούσε σε ερώτηση του Μάκη Γιομπαζολιά για την αδειοδότηση των καναλιών.
Στο κλείσιμο της απάντησής του ο Τσίπρας τόνιζε ότι "ζητήσαμε να πληρώσουν τα χρωστούμενα, τους φόρους για τις διαφημίσεις και να πάμε σε μια ανοικτή δημοπράτηση ούτως ώστε να υπάρχουν άδειες".
"Με ποια διαδικασία" τον διέκοψε η Όλγα Τρέμη, παραβαίνοντας τους όρους του ντιμπέιτ, που και η ίδια είχε συμφωνήσει, όπως της επεσήμανε ο Πάνος Χαρίτος.
Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που ακολούθησε με την δημοσιογράφο του Μega:..
    Τσίπρας: Είμαι στην διάθεσή σας να σας απαντήσω κυρία Τρέμη. Γιατί; Έχετε την μύγα και μυγιάζεστε;
    Τρέμη:.. εγώ δεν έχω καμία μύγα
    Τσίπρας: Τότε γιατί παρεμβαίνετε; Αν έχετε μύγα και μυγιάζεστε να μας πείτε ποια είναι αυτή η μύγα.
Η κεντρική παρουσιάστρια του Mega σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την έντονη παρέμβασή της στο θέμα της αδειοδότησης των καναλιών είπε ότι  δεν ήθελε "να δημιουργούνται εντυπώσεις, διότι εδώ είμαστε εκπρόσωποι 7 καναλιών και ακούμε κάτι και θέλουμε διευκρινήσεις".

ΥΓ Το σίγουρο είναι ότι όταν έχεις μια μακρόχρονη πορεία στη δημοσιογραφία δεν κάνει να εκτίθεσαι έτσι, όποιο αφεντικό κι αν έχεις και όποιου τα συμφέροντα επιθυμείς να εκπροσωπείς...