ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Μην με καρφώσετε στην Σία Κοσιώνη, αλλά οι δημοσιογράφοι ήταν κότες!

Οι ραδιοφωνικές αποτιμήσεις αμέσως μετά το ντιμπέιτ 

«Μην με καρφώσετε στη Σία Κοσιώνη, αλλά διαφωνώ με αυτό που είπε, ότι οι δημοσιογράφοι που ήταν στο ντιμπέιτ ένιωθαν σαν θηρίο στο κλουβί. Κότες στο κοτέτσι ήταν». Αυτό ακούστηκε κατά τη συζήτηση στο ραδιόφωνο του Σκάι μετά την άνοστη και άοσμη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών. Δεν είμαι βέβαιος (επειδή εκείνη την ώρα έκανα συνεχώς ραδιοφωνικό «ζάπινγκ») ποιος το είπε, νομίζω όμως – το πιθανότερο δηλαδή – ότι ήταν ο Αντώνης Παπαγιαννίδης που με τα λόγια του ήθελε να υπογραμμίσει τις ευθύνες των δημοσιογράφων επειδή δέχτηκαν τους ασφυκτικούς όρους διεξαγωγής του ντιμπέιτ, όπως τους όρισαν τα κόμματα.
Κατά τα άλλα, στη ραδιοφωνική αποτίμηση του ντιμπέιτ γρήγορα αντανακλαστικά έδειξε ο Βήμα FM, που με συντονιστή τον Βασίλη Χιώτη και ένα σχετικά μεγάλο πάνελ συνεργατών του σταθμού.. πέρασε αμέσως στον σχολιασμό, χωρίς διαφημίσεις μουσικές γέφυρες, μουσικά σήματα κλπ.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog