ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Παράτησε τον Αλαφούζο για Κουρή - Χατζηνικολάου

Παραιτήθηκε ο Νίκος Νικολακόπουλος από τον Μελωδία 99.2

Δυσαρεστημένος προφανώς από την κατάσταση στο Φάληρο, ο Νίκος Νικολακόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη διεύθυνση του Μελωδία 99.2.
Και ήταν αυτός που αναμόρφωσε τον Μελωδία 99.2, τον έκανε πρώτο μουσικό σταθμό στα ερτζιανά. Θεωρείται άλλωστε από τους πιο επιτυχημένους διευθυντές των αθηναϊκών FM, εκτός από την επιτυχία του με τον Μελωδία, ήταν εκείνος που έστησε τόσο τον Derti 98.6 όσο -κυρίως- και τον Freedom 88.9! Δικές του ιδέες και τα δύο ραδιόφωνα, από την αρχή μέχρι το τέλος, άκρως επιτυχημένα.
Αν θα πάει στο Ελληνικός 93.2, τον καινούργιο ραδιοσταθμό του Ανδρέα Κουρή και του Νίκου Χατζηνικολάου; Υπομονή μέχρι αύριο. Καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσαν να κάνουν εκεί..
στο Μαρούσι. Xώρια το «χτύπημα» στο αντίπαλο μαγαζί του Φαλήρου που θα είναι ολοκληρωτικό (θα έλεγα). Η τέλεια αντίδραση.
Έχω την εντύπωση πως ο Νίκος Νικολακόπουλος είναι ο καλύτερος (απ' όλους, όμως) στο να στήνει ραδιόφωνα. Να δούμε αν θα κερδίσει το στοίχημα με τον Ελληνικό 93.2.

 Δ. Κανελλόπουλος (e-tetradio)