ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Κατρούγκαλος: Κυρία Τρέμη είστε σε διατεταγμένη αποστολή!

 ΒΙΝΤΕΟ

«Τι το θέλει αυτή η κοπέλλα και καρφώνεται συνέχεια; Θέλει να επιβεβαιώνει συνεχώς τον ρόλο της;»
Αυτό έλεγαν όσοι είδαν το χθεσινό ντιμπέιτ με τη «μύγα» της Ολγας Τρέμη για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και το επεισόδιο της παρουσιαστριας με τον Κατρούγκαλο στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του Mega.
Ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, έφτασε στο σημείο να πεί ότι η Τρέμη βρίσκεται σε διατεταγμένη αποστολή. Σχετικά γράφει το μπλογκ nonews:
Για εσκεμμένα ψεύδη, όσον αφορά την μείωση των συντάξεων, κατηγόρησε την παρουσιάστρια του MEGA, Ολγα Τρέμη, ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Εφτασε μάλιστα στο σημείο να της πει: «Είστε σε διατεταγμένη αποστολή. Ας το κάνετε πιο διακριτικά».
Η Τρέμη, σε κατάσταση σύγχυσης, δεν τον άφηνε στη συνέχεια να τελειώνει τις.. 
φράσεις του. Ο Κατρούγκαλος της είπε, "ετσι χορωδιακά θα μιλάμε? Αφού με καλέσατε, αφήστε με να μιλήσω". Ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δήλωσε στη συνέχεια, πως, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αποφύγει τις μειώσεις συντάξεων που αναφέρουν τα μνημόνια, προτείνοντας την αναβάθμιση του Ασφαλιστικού, κάτι που όπως είπε, θα έπρεπε να το είχαμε κάνει μόνοι μας...