ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ο επινοητικός Καρακούσης και ο ισορροπιστής στη στέγη του ΔΟΛ

Πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Ο Αντώνης Καρακούσης όταν έχει έμπνευση και, πιθανόν, μεγαλύτερες εκκρίσεις αντικυβερνητικού δηλητήριου από τις συνήθεις, κάνει πετυχημένες εικονογραφήσεις στα θέματά του.
Εικόνες-ασορτί με το βαθμό κινδυνολογίας τού κειμένου, όπως σε προηγούμενο σχόλιο που είχαμε γράψει σχετικά, όταν ανάρτησε έναν πίνακα-ψυχεδέλεια (δείτε εδώ). Στο χθεσινό του άρθρο, στο vima.gr, ήταν πάλι εύστοχος στην πρόκληση φρίκης για τον αναγνώστη: σε μουντό φόντο, με ηλιοβασίλεμα (τρομερός στην αλληγορία), κάποιος ισορροπούσε σε τεντωμένο σχοινί πάνω από σκοτεινές στέγες. (Πώς δεν σκέφτηκε να βάλει και μια ένθετη φωτογραφεία να τον δείχνει τσακισμένο, κομματισμένο, στο δρόμο μετά την πτώση;).
Δεν χρειαζόταν να διαβάσεις τίποτα στο άρθρο. Για να καταλάβεις αρκούσε η φωτογραφία και.. ο τίτλος «Η Ελλάδα ξανά στο όριο - O κ. Τσίπρας ξεμένει από λεφτά και συμμάχους».
 - διαβάστε την συνέχεια στο harddog-sport