ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Οταν ο Χατζηνικολάου είπε όχι στον Μπόμπολα!

«Εγώ έφυγα από το Μega πριν από 12 χρόνια γιατί αρνήθηκα να υπακούσω στις εντολές και τις ισχυρές πιέσεις ενός εκ των μετόχων που ήθελε να το μετατρέψει σε μέσο προπαγάνδας. Ηθελε να το κανει καταπράσινο! Και φυσικά ομιλώ για τον πανίσχυρο Γιώργο Mπόμπολα».
Αυτά έλεγε στην πρωινή του εκπομπή ο Νίκος Χατζηνικολάου απαντώντας σε μήνυμα αναγνώστη του ενώ συνέχισε την κριτική ευλογώντας ταυτόχρονα τα γένια του: «Από τότε που έφυγα εγώ από το Μega, το κανάλι πήρε την κάτω βόλτα και κατέληξε να έχει τη σημερινή καταντια από πλευράς ενημέρωσης και δελτίων ειδήσεων, δηλαδή τα σημερινά χάλια που έχουν οι περισσότεροι..
τηλεοπτικοί σταθμοί»... (εξαιρείται φυσικά το Star, συμπληρώνουμε εμείς)
Λίγο πριν ο «μετά-από-μένα-το-χάος», Νίκος Χατζηνικολάου είχε ανταλλάξει φιλοφρονήσεις και αστειάκια με τον Γιώργο Τράγκα για το κομοδινί μαλλί του δεύτερου...

ΥΓ1 Αυτό που ευλογάει συνεχεια τα γένεια του μήπως θα πρέπει να το κοιτάξει ο Χατζηνικολάου;

ΥΓ2 Εννοείται πως αν τις εντολές τις είχε δώσει κάποιος άλλος εκ των μετόχων του Mega (πχ. ο Bαρδινογιάννης) κι όχι ο Μπόμπολας, προφανώς ο Χατζηνικολάου θα είχε πράξει το ίδιο, αρνούμενος να υποκύψει στις όποιες πιέσεις.