ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Πάρτε μου αμέσως τον Παππά στο τηλέφωνο!..

Γιατί ο Στραβελάκης του Mega επικοινώνησε θορυβημένος με τον υπουργό Επικρατείας

Ενα περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές ημέρες δείχνει και το επίπεδο των σχέσεων της κυβέρνησης με το Mega.
Στη Βουλή σημειώθηκε ένα σοβαρό φραστικό επεισόδιο μεταξύ Νίκου Βούτση και Αδωνη Γεωργιάδη. Ο υπουργός Εσωτερικών, απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ., του είπε επί λέξει: «Πληροφορήθηκα ότι τα εκλεκτά μνημονιακά Μέσα φιλοξενούσαν μέχρι πριν από λίγο την ομιλία του κ. Γεωργιάδη, που με περιλούζει. Περί αυτού δεν έχει ευθύνη ο κ. Γεωργιάδης. Αλλά, για να συνεννοούμαστε, γιατί η σύγκρουση θα είναι σκληρή και σε αυτό το επίπεδο και το μήνυμα πρέπει να το πάρετε: Το μακρύ σας χέρι στην επικοινωνία και στην κατασυκοφάντηση που γίνεται και του ελληνικού λαού και των μαζικών κινημάτων και των πολιτικών δυνάμεων της Αριστεράς, θα κοπεί από τη ρίζα του».
Η τελευταία αυτή φράση έφτασε μέχρι τη Μεσογείων και θορύβησε ιδιαίτερα τα ηγετικά..
κλιμάκια του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Ετσι, ο διευθυντής ειδήσεων, Νίκος Στραβελάκης, επικοινώνησε με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, για να του εκφράσει την ενόχλησή του επειδή θεώρησε ότι «στοχοποιήθηκε» το Mega.
Πληροφορίες του «SECRET» των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (από όπου και το σχετικό ρεπορτάζ) αναφέρουν ότι ο Νίκος Στραβελάκης, ούτε λίγο ούτε πολύ έθεσε το ερώτημα αν η κυβέρνηση θέλει να κλείσει το Mega. Η απάντηση που πήρε δεν τον ικανοποίησε, καθώς είναι προφανές ότι το Μαξίμου είναι αποφασισμένο να συνεχίσει την κόντρα με τους καναλάρχες.