ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Κανένα άλλοθι για τις δημοσιογραφικές «εκκωφαντικές σιωπές»

Η παρέλαση συνεχίστηκε και χθες στην Ευελπίδων. Παρέλαση χωρίς σημαιοφόρο. Κομπότης, Κουρίδης, Σταθόπουλος και εκπρόσωπος του Μαρινάκη προσήλθαν με συντονισμένο βήμα, ο πρώτος για να απολογηθεί και οι άλλοι για να παραλάβουν τα κατηγορητήρια. Ναι, τώρα υπάρχουν κατηγορητήρια και τα ονόματα λέγονται… με το όνομά τους! Κανένα άλλοθι για τις δημοσιογραφικές «εκκωφαντικές σιωπές». Πλέον όποιος θέλει – όποιος υπηρετεί την Ενημέρωση – γράφει, μιλάει, μεταδίδει αλλά οπωσδήποτε ΔΕΝ δικάζει, ΔΕΝ καταδικάζει και ΔΕΝ αθωώνει.
Το αν η Δικαιοσύνη βρει την άκρη του νήματος και το μετατρέψει σε φιτίλι που θα ανατινάξει στεγανά (όπου υπάρχουν φυσικά) είναι μια άλλη ιστορία. Θα το δείξει ο χρόνος. Προσωπικά – το έχω..
ξαναγράψει – κρατάω μικρό καλάθι για μικρούς καρπούς και όχι καρότσι για μεγάλους. Αν η υπόθεση γινόταν στην Ιταλία τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, έστω ως προς την ταχύτητα των διαδικασιών. Και κάποιοι (μπορεί λίγοι) θα ήταν ήδη στη φυλακή.

- Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του Διονύση Βραϊμάκη στο harddog (Το άρθρο δημοσιεύεται στη Live Sport της Τρίτης με τίτλο «Κάποιος να ανοίξει και το(ν) Καπό»)