ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Το μπουφάν του είναι από δέρμα γερμανικών ποιμενικών!..

Ενα ροκ παραλήρημα στο ZDF για τον Γιάννη Βαρουφάκη (Δείτε το απίστευτο BINTEO)

Ένα απίστευτο βίντεο κλιπ για τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη δημιούργησαν οι γερμανοί συντελεστές του σατιρικού σόου Neo Magazin Royale στο κανάλι ZDF.
Πρόκειται για ένα 4λεπτο παραλήρημα που ξεκινά με αυτοσαρκασμό του γερμανικού έθνους και έχει ως πρωταγωνιστή έναν άνδρα που μοιάζει στον Βαρουφάκη ο οποίος φορά το χαρακτηριστικό σακάκι με την κόκκινη ρίγα στο γιακά. Το βίντεο σε ρυθμούς ροκ ξεκινά το παραλήρημα για τον έλληνα υπουργό: «Έρχεται ένας άνδρας που ζητά εκδίκηση κατά της ειρηνικής πατρίδας μας. Θέλει να πάρει την περηφάνια μας, ο ακούραστος, φοβερός υπουργός Οικονομικών», «είναι ο χαμένος γιος του Δία», «έχει καρδιά από πέτρα».
Παρουσιάζοντας την εικόνα ενός μυθικού υπερήρωα για τον Βαρουφάκη, οι τρελαμένοι Γερμανοί.. 
τραγουδάνε λέγοντας ότι «το μπουφάν του είναι από δέρμα γερμανικών ποιμενικών και τρέφεται με καρδιές παιδιών»!..
Η ροκ αφήγηση για τον  Βαρουφάκη συνεχίζεται με ατάκες όπως «δεν διαπραγματεύεται, απλά ρίχνει σφαλιάρες», «μας θέλει στα τέσσερα και δεν μπορούμε να αντισταθούμε», κάθε φορά που γελά πεθαίνει ένας άγγελος», «έχει φίλο τον Βόλντεμορτ στο Facebook», «V for varoufakis», «Walking Debt».
Το σατιρικό βίντεο κλείνει με ένα παλαιότερο απόσπασμα στο οποίο ο σημερινός υπουργός Οικονομικών σηκώνει και δείχνει το μεσαίο δάχτυλο στη Γερμανία.
Δείτε το βίντεο: