ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Θα τους βρεις στα σκουπίδια

Γιατρέ, την αρρώστια την ξέραμε, το φάρμακο – τη διακοπή – μας το ‘χουν ξαναδώσει και δεν έγινε τίποτα. Άρρωστοι είμαστε πριν, ετοιμοθάνατοι γίναμε τώρα – καμιά γιατρειά. Η επιδείνωση συνεχίστηκε ραγδαία, τα άρρωστα μυαλά αυγάτισαν, οι άρρωστοι παράγοντες σεληνιάστηκαν, οι αλήτες αποθρασύνθηκαν και τα λόγια των προηγουμένων για πάταξη πατάχθηκαν έως την απόλυτη ισοπέδωση. Κάτι καινούργιο έχεις να μας δώσεις, υπουργέ; Κάτι ευφάνταστο και αποτελεσματικό; Αν όχι, πάρε τους νόμους και εφάρμοσέ τους. Στο παρόν ή και αναδρομικά. Από την επόμενη φορά ή από την προηγούμενη – αλλά πάρε τους! Στα σκουπίδια τούς έχουν πετάξει οι προγενέστεροι, εκεί θα τους βρεις για να τους εφαρμόσεις. Αν θέλεις, αν μπορείς, αν αντέξεις..
Κατά τα άλλα σήμερα έχουμε μπάλα, Ευρώπη. Σήμερα μπορούμε να νιώθουμε αθλητικά υγιείς. Σαν παρένθεση, σαν παραίσθηση. Λοιπόν, μιλάμε, γράφουμε για Ολυμπιακό (...). 
 Διον. Βραϊμάκης
(Απόσπασμα από το άρθρο που δημοσιεύεται στη Live Sport της Πέμπτης)

- πηγή: harddog