ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Σε τροχιά εξόδου από τον ΑΝΤ1 η Χούκλη

Στρατής Λιαρέλης - Μαρία Χούκλη
Στην ΕΡΤ, όταν αυτή επαναλειτουργήσει, επιθυμεί να επιστρέψει η τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Χούκλη -οι προθέσεις της μάλιστα είναι γνωστές σε όσους έχουν δυνατότητα παρέμβασης και διαμόρφωσης του νέου φορέα που έχει εξαγγελθεί.
Η επιθυμία της Χούκλη προμηνύει σημαντικές ανατροπές για τον ΑΝΤ1 και ειδικότερα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του ο ειδήμων περί των μιντιακών Νίκος Νικητέας (εφημερίδα «Καρφί»), η Μαρία Χούκλη φέρεται αποφασισμένη – μετά από πέντε χρόνια στην παρουσίαση του δελτίου του ΑΝΤ1, να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το κανάλι. Μάλιστα οι ίδιες πηγές, επικαλούνται το συμβόλαιο της δημοσιογράφου που λήγει τον προσεχή Μάιο, δηλαδή σε τρεις μήνες, για να..  τονίσουν την απροθυμία της να συζητήσει με τη διοίκηση του σταθμού το ενδεχόμενο της ανανέωσής του.
Η Μαρία Χούκλη σε αυτή τη φάση της καριέρας της – υποστηρίζουν άνθρωποι που συνομιλούν μαζί της, θα επιθυμούσε να επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα και προσανατολίζεται σε αυτή την κατεύθυνση, χωρίς προς το παρόν να έχει ανοίξει (επίσημα) κάποια σχετική συζήτηση.