ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

«Εκκαθαρίσεις» στον ΑΝΤ1

Εκτός Ομίλου Γκαγκάκη και Τσολάκης

«Δυστυχώς αυτή είναι μόνο η αρχή… Ο Κυριακού δεν θα σταματήσει εδώ». Αυτό έλεγαν εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής όταν έγινε γνωστό ότι ξεκίνησε νέος γύρος απολύσεων, με τον Κυριακού να προχωράει σε μαζικές «εκκαθαρίσεις» προσωπικού.
Ανάμεσα στους απολυμένους και επιφανή στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου που κατείχαν νευραλγικά πόστα και θέσεις κλειδιά στον όμιλο. Mάλιστα από το πογκρομ δεν γλίτωσαν η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Κατερίνα Γκαγκάκη και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του καναλιού (γνωστός σε όλους τους μιντιακούς συντάκτες), Κώστας Τσολάκης.
Κι αυτό γιατί τα τμήματα  του καναλιού στα οποία έγιναν οι περισσότερες απολύσεις είναι αυτά των δημοσίων σχέσεων και του μάρκετινγκ - creative, καθώς ο Θοδωρής Κυριακού αποφάσισε -στο..
πλαίσιο των δραστικών περικοπών- να προχωρήσει στην συγχώνευσή τους.
Εκτός από την  Γκαγκάκη και τον  Τσολάκη σύμφωνα με διαρροές απολύθηκαν και οι Γιάννης Δριμυλής, Κώστας Τριπύλας, Ειρήνη Βλάχου, Σοφία Τατά, Ιόλη Παπαδερού.
Στον ΑΝΤ1 έχει αποφασιστεί να γίνουν κι άλλες απολύσεις, όπως επίσης και περαιτέρω μειώσεις μισθών που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αγγίξουν ακόμα και το 40%!..