ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Θωμόπουλος: Εχω συμβόλαιο, δεν φεύγω από τη ΝΕΡΙΤ!

Φήμες θέλουν το Μαξίμου να επιχείρησε παρέμβαση στα διοικητικά της ΝΕΡΙΤ και να έφαγε πόρτα! Συγκεκριμένα ακούγεται ότι οι νέοι ένοικοι του κυβερνητικού Μεγάρου ζήτησαν την παραίτηση του γενικού διευθυντή περιεχομένου Βασίλη Θωμόπουλου και αυτός φέρεται να τους απάντησε κάτι του τύπου: πολύ ευχαρίστως, αλλά έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια και πρέπει να με αποζημιώσετε!
Είναι προφανές ότι το παραπάνω περιστατικό περιγράφει το πρακτικό πρόβλημα που αναμένεται να αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση με τη ΝΕΡΙΤ… Αφού το εύκολο κομμάτι για αυτήν είναι να φέρει στη Βουλή ένα σχέδιο νόμου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, να ψηφιστεί και να..
προχωρήσει. Το δύσκολο όμως είναι η ΝΕΡΙΤ και η κατάργησή της, αλλά και ό,τι συνεπάγεται αυτό για τους εργαζόμενους που ήδη εργάζονται, για τους προμηθευτές, για τις συμφωνίες που έχει υπογράψει… ακόμη και για τον διαγωνισμό της Eurovision που είναι σε εξέλιξη!
- από το enimerosi24