ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Aπαγορεύεται η μεταβίβαση του σήματος του «Επενδυτή»

Εκδικάστηκε στο Ειρηνοδικείο της Νέας Ιωνίας αίτημα των εργαζομένων στην εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» κατά της ανώνυμης εκδοτικής εταιρείας «DBAS», προκειμένου να τους παραχωρηθεί άδεια πλειστηριασμού του σήματος του «ΕΠΕΝΔΥΤΗ».
Οι εργαζόμενοι, εκπροσωπούμενοι από τους νομικούς της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ, πέτυχαν την έκδοση προσωρινής διαταγής, με την οποία απαγορεύεται η οποιαδήποτε πράξη διάθεσης και μεταβίβασης του σήματος, μέχρι της έκδοσης οριστικής απόφασης, επί του αιτήματος των εργαζομένων.
Ως μάρτυρας υπεράσπισης των εργαζομένων στην εκδίκαση, παρέστη και κατέθεσε η πρόεδρος..  του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ χαιρετίζουν την απόφαση, που δικαιώνει τους δοκιμαζόμενους εργαζόμενους, και δηλώνουν, για ακόμη μια φορά, την αλληλεγγύη και στήριξή τους, τόσο σε συνδικαλιστικό όσο και σε νομικό επίπεδο, μέχρι την τελική τους δικαίωση.