ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Χοντροκομμένες αλλαγές προσώπων στον ΣΚΑΪ

Εσωτερικές αλλαγές γίνονται τις τελευταίες ημέρες σε ορισμένα ιδιωτικά κανάλια, καθώς οι συντάκτες που κάλυπταν το κυβερνητικό ρεπορτάζ (δηλαδή Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ) περνάνε τώρα στην αντιπολίτευση, ενώ εκείνοι που επί χρόνια έκαναν ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ (και δεν ήταν πολλοί) ξεκίνησαν τις βόλτες στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σε ορισμένα Μέσα, η διαδικασία είναι ομαλή, σε άλλα όμως όχι και τόσο. Στον ΣΚΑΪ, για παράδειγμα, που είναι γνωστός για τον χοντροκομμένο τρόπο με τον οποίο γίνονται απολύσεις και άλλες αλλαγές, προστέθηκε αυτή την εβδομάδα στο κυβερνητικό ρεπορτάζ η δημοσιογράφος Λήδα Μπόλα, η οποία μέχρι πρόσφατα, πέραν της παρουσίας της σε εκπομπές και δελτία, κάλυπτε και το υπουργείο Εξωτερικών.
Μαζί της θα συνεχίσει και ο επί χρόνια συντάκτης του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Αντζολέτος, ο οποίος..
μάλιστα συνόδευσε τον πρωθυπουργό στην πρώτη περιοδεία του στο εξωτερικό. Το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει να είναι ο πρώτος ή θα εξελιχθεί σε δεύτερο, ενώ οι κακές γλώσσες λένε ότι πληροφορήθηκε την αλλαγή μεν, όχι όμως από τους προϊσταμένους στο κανάλι του!
- parapolitika