ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Προβάδισμα 27 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ

Τι δείχνει η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση...

Στην δημοσκόπηση της Marc, την πρώτη μετεκλογική με καταγραφή πρόθεσης ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει το 45,4% ενώ η Νέα Δημοκρατία καταρρέει με 18,4%.
Την τεράστια αποδοχή της διαπραγμάτευσης που πραγματοποιεί η κυβέρνηση, από την κοινή γνώμη καταγράφει δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha. Σε αυτήν ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στην πρόθεση ψήφου, με προβάδισμα 27 μονάδων από τη ΝΔ, καταγράφοντας ποσοστό 45,4% έναντι 18,4% της Νέας Δημοκρατίας.
Στην τρίτη θέση το ΚΚΕ με 4,8% και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή με 4,7% και το Ποτάμι με 4,6%. Το ΠΑΣΟΚ καταγράφεται εκτός Βουλής με 2,8%, το ίδιο και το..
Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου με 2,0%. Ένωση Κεντρώων και Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου, καταγράφουν σχεδόν τα ποσοστά που πήραν και στις εκλογές της 25ης του Ιανουαρίου.
Καθολική σχεδόν είναι η αποδοχή τόσο των πρώτων ημερών της νέας κυβέρνησης όσο και των προγραμματικών της δηλώσεων. 83,1% εκφράζεται θετικά για τις πρώτες τις ημέρες, ενώ 79,9% τάσσεται υπέρ των προγραμματικών της δηλώσεων.

 enikos.gr