ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Πρωτιά Χρηστοφορίδη στην Α' Πειραιά

Στο 96,92% των εκλογικών τμημάτων (στα 346 από τα 357 εκλογικά τμήματα), ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, Γιώργος Χρηστοφορίδης, συγκεντρώνοντας 1.613 σταυρούς καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Α’ Πειραιά.
Δεύτερος έρχεται ο Πέτρος Αρβανίτης με 1.460 σταυρούς, τρίτος ο Γιώργος Ζησιμάτος με 1.394, τέταρτη η Στέλλα Οικονόμου με 1.098, πέμπτη η Ευδοκία Παπαγγέλου με 852, έκτη η Σοφία Πρώιου με 707 και έβδομος ο Γιώργος Βαγιάκης με 597 σταυρούς.
Aκολουθεί ευχαριστήριο κείμενο του Γ. Χριστοφορίδη προς τους ψηφοφόρους:..
«Η νίκη των αντιμνημονιακών δυνάμεων είναι πολύ μεγάλη.
Ο ελληνικός λαός ελπίζει ξανά. Χαμογελά ξανά.
Ο σχηματισμός της νέας αντι-μνημονιακής κυβέρνησης αποτελεί το πρώτο βήμα... ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
Για να φτάσουμε σ' αυτό το αποτέλεσμα, χιλιάδες άνθρωποι σ' όλη την Ελλάδα έδωσαν με αυταπάρνηση τον αγώνα προεκλογικά. Έναν αγώνα απελευθερωτικό, λυτρωτικό και τελικά νικηφόρο.
Με τιμή και υπερηφάνεια θα έχω να θυμάμαι ότι συμμετείχα και εγώ σ' αυτές τις εκλογές, που άλλαξαν σελίδα στη χώρα.
Με σεμνότητα και ευγνωμοσύνη, και με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης, θέλω να ευχαριστήσω και τους Πειραιώτες, που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δίνοντάς μου την πρώτη θέση στο Πειραιώτικο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να "νικήσουμε" το πολυδαίδαλο σύστημα κατανομής εδρών και να βγάλουμε βουλευτή στην Α’ Πειραιά. Όμως, μπροστά στο τελικό αποτέλεσμα, γίνεται πολύ μικρή η απογοήτευση όλων των συναγωνιστών. Δώσαμε τον αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις. Και είδαμε το 1,7 των δημοσκοπικών εταιρειών ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ να γίνεται 4,7!!! Και, πλέον, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν την απόλυτη έμπρακτη απόδειξη της ξεφτίλας τους.
Ο αγώνας που δώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι αντιμνημονιακοί πολίτες αποτελεί την απόδειξη της ξεφτίλας τους. Το μεγάλο αποτέλεσμα που καταφέραμε αποτελεί την απόδειξη της κατάρρευσης του ξεφτιλισμένου συστήματός τους.
Ευχαριστώ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ τους αντιμνημονιακούς ψηφοφόρους.
Για πάντα στις επάλξεις…»