ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ο Σταύρος θύμωσε!

Δύο αποστολές του ανέθεσαν, απέτυχε παταγωδώς και στις δύο!

«Eίμαστε αντίπαλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε επιφυλάξεις για την πολιτική του. Κρίνουμε ότι η οικονομική του πολιτική μπορεί να οδηγήσει σε νέο μαρασμό την ήδη μαραμένη οικονομία μας. Στην Παιδεία και το Δημόσιο εμείς θέλουμε αλλαγές - να φύγουμε μπροστά - αυτοί θέλουν βήμα σημειωτόν και επιστροφή στα λάθη του παρελθόντος» είπε χθες ο Σταυρος Θεοδωράκης στους βουλευτές του και άσκησε κριτική και στο κυβερνητικό σχήμα, εντοπίζοντας μέσα σε αυτό «ακροδεξιούς, συνομωσιολόγους  και αντιευρωπαϊστές», αναφερόμενος προφανώς στους νέους υπουργούς και υφυπουργούς που προέρχονται από τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Και έπειτα ήρθε η σειρά του Γιώργου Ανανδρανιστάκη στην Αυγή (σήμερα) για να... περιλάβει τον Θεδωράκη αλλά και κάποιους από την κοινοβουλευτική του ομάδα όπως τον «αγωνιστή της Πλατείας Μαβίλη, Γρηγόρη Ψαριανό, τον αγωνιστή του ΕΝΦΙΑ, Χάρη Θεοχάρη, την αγωνίστρια του Στέφανου Μάνου, Αντιγόνη Λυμπεράκη, τον αγωνιστή του Φέισμπουκ, Πέτρο Τατσόπουλο» κ.α.
Ο αρθρογράφος της Αυγής στο κείμενό του υπό τον τίτλο «Ο Σταύρος θύμωσε» γράφει.. μεταξύ άλλων:
«(...)Δικαίως θύμωσε ο Σταύρος. Δεν μπήκε στην κυβέρνηση και έχασε την ευκαιρία να προσφέρει στην πατρίδα του τον αγωνιστή της Αριστεράς, Σπύρο Λυκούδη (αν δηλώσεις αριστερός και ξεπεράσεις τα εξήντα, βαφτίζεσαι αυτομάτως αγωνιστής), τον αγωνιστή της Πλατείας Μαβίλη, Γρηγόρη Ψαριανό, τον αγωνιστή του ΕΝΦΙΑ, Χάρη Θεοχάρη, την αγωνίστρια του Στέφανου Μάνου, Αντιγόνη Λυμπεράκη, και τον αγωνιστή του Φέισμπουκ, Πέτρο Τατσόπουλο. Αυτή θα ήταν  η Εθνική Ελλάδος, που μας είχε υποσχεθεί ο Σταύρος. Σύνθεση φοβερή, που έχασε με 0-1 από τα Νησιά Φερόε στο “Καραϊσκάκη”.
Θύμωσε ο Σταύρος και ακόμη περισσότερο θύμωσαν εκείνοι που τον έσπρωξαν στην πολιτική. Δύο αποστολές του ανέθεσαν του Σταύρου, απέτυχε παταγωδώς και στις δύο. Η πρώτη αποστολή ήταν να κόψει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να βγει πρώτη η ΝΔ. Το σχέδιο ναυάγησε οπότε ο Σταύρος πέρασε στο plab b. Εκανε τα αδύνατα δυνατά, για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ώστε να παραμείνουν μέχρι τέλους ο Αντώνης και ο Βαγγέλης στην εξουσία. Πιο φανατικός και από τους σαμαροβενιζέλους ήταν ο Σταύρος, παρόλο που ο ίδιος είχε συμφέρον να γίνουν οι εκλογές, για να μπει στη Βουλή.
Ο Πρόεδρος δεν εξελέγη, οι εκλογές προκηρύχθηκαν κι ο Σταύρος ανέλαβε τη δεύτερη αποστολή του. Να κόψει την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και να πλασαριστεί ως κυβερνητικός εταίρος, προκειμένου να ακυρώσει οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής. Δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, τα ομολογεί ο ίδιος ο Σταύρος: να μην πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδυναμία, για να μπούμε στην κυβέρνηση και να εμποδίσουμε τις τρέλες. Οπου τρέλες, είναι η αποχώρηση της Τρόικας, η επιστροφή του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, τα κουπόνια σίτισης για τις φτωχές οικογένειες.
Καλύτερα που δεν μπήκες στην κυβέρνηση Σταύρο μου. Οπως είχες πει κι ο ίδιος, με το 6% θα ήσουνα το παιδί για τα τσιγάρα. Κρίμα θα ήταν να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο -εσύ, ένας πρώην τηλεαστέρας- στα περίπτερα, πότε για Κάμελ, πότε για Μάλμπορο, πότε για Σέρτικα Λαμίας. Ειδικά τα Σέρτικα Λαμίας δεν αντέχονται με τίποτα».