ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Ο Τσίπρας ήταν ωραίος τυπάκος πριν γίνει πρωθυπουργός

Επιτέλους, έχω γνωρίσει κι εγώ έναν πρωθυπουργό της Ελλάδας...
Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που έχω γνωρίσει προσωπικά έναν πρωθυπουργό της χώρας, αν και δεν ήταν ακόμα πρωθυπουργός, όταν τον γνώρισα το καλοκαίρι του 2012. Έστω... μια φορά, για μια συνέντευξη σε ένα περιοδικό. Επίσης, είναι η πρώτη φορά που έχω φωτογραφίσει κάποιον που έγινε πρωθυπουργός.
Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ωραίος τυπάκος πριν γίνει πρωθυπουργός. Του εύχομαι να είναι πάντα ωραίος τύπος.
Είχα πειράξει τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντάς του πως θα πρέπει να ξεχάσει τις διακοπές στη Μουτσούνα της Νάξου και τις βουτιές στις οικογενειακές παραλίες της Κρήτης, που τόσο αγαπάει. «Γιατί;» με ρώτησε με απορία. «Γιατί» του είπα, «όταν θα γίνετε πρωθυπουργός, θα κάνετε διακοπές στην Ελούντα και στο Costa Navarino». «Όχι, ρε συ» μου είπε ταραγμένος. Μάλλον δεν το είχε σκεφτεί ποτέ αυτό..
(...) Εύχομαι στον Αλέξη Τσίπρα να παραμείνει ο απλός άνθρωπος που είναι.
Αν συμβεί αυτό, για εμένα θα έχει πετύχει.
Βέβαια, οι άνθρωποι αλλάζουν συμπεριφορά όταν αλλάζει η συμπεριφορά των ανθρώπων που είναι γύρω τους. Αλλάζει η συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου, οπότε, αναγκαστικά, αλλάζεις κι εσύ.
Αυτό είναι το τίμημα της διασημότητας...

Πιτσιρίκος