ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

«Παγωμάρα» στο STAR για τις επιδόσεις της Τατιάνας

Σαστισμένη φέρεται η διοίκηση του STAR από τις επιδόσεις και την πορεία της νέας εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, «παγωμάρα» επικρατεί στο κανάλι που έχει επενδύσει πολλά χρήματα – για τα δεδομένα της εποχής, προκειμένου να στηρίξει την παραγωγή της εκπομπής και να καταφέρει να σταθεί αξιοπρεπώς «απέναντι» στην Ελένη Μενεγάκη.
Συγκεκριμένα όπως τονίζουν στελέχη του σταθμού δεν απαίτησαν πρωτιά από την Τατιάνα, υπέθεταν όμως ότι με τα χρήματα που έριξαν και με το στούντιο που διέθεσαν δημιουργώντας μια ακριβή παραγωγή με καλεσμένους, συνδέσεις, μόδα, μαγειρική, συνεντεύξεις… θα άγγιζε..
το 15% με 16%. Αντίθετα, η διαφορά μεταξύ των δυο εκπομπών κυμαίνεται στις 10 μονάδες προκαλώντας έντονο προβληματισμό, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά στέλεχος της διοίκησης, «η Μελέτη πέρυσι χωρίς καμία στήριξη, οικονομική ή τεχνική, σε ένα μέτριο πλατό με κάτι τύπους που έκαναν κουτσομπολιό… έφερνε τα ίδια αποτελέσματα». (enimerosi24)