ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ο Σεφερλής, η άθλια φάρσα και η εκδίκηση για τον Κωστόπουλο

Τον προειδοποίησαν με προσφυγή στη δικαιοσύνη και ζήτησε συγγνώμη

Ο Μάρκος Σεφερλής σάρωσε στην τηλεοπτική πρωινή του πρεμιέρα και κατατρόπωσε το αήττητο δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά!
 Άξιος κυνηγός τηλεθέασης χτύπησε με βολές ηλεκτροσόκ τα πεθαμένα νούμερα του Κωστόπουλου και τα ζωντάνεψε: νεκροφάνεια!
Βέβαια, χρησιμοποίησε κάθε μέσον δελφιναραϊκού και μη τύπου. Ακόμα και την τηλεφωνική φάρσα (κοπής 1970) σε βάρος αρρώστων γερόντων, με δυσκολία στην έκφραση. Και τι είδους πλάκα; Μνημονιακή!
«Τηλεφωνούμε από την πολεοδομία και με κυβερνητική απόφαση θα σας πάρουμε στο σπίτι», τους έλεγε και το κοινό του από κάτω επιδιδόταν σε ένα σιωπηλό ξεκάρδισμα και ένα ενθουσιώδες χειροκρότημα, αλλά άηχο για να μην προδοθεί η επιχείρηση του «ευφυούς» πλακατζή σε βάρος του..
«κουτού» διακωμωδούμενου! Ο φασισμός του έξυπνου πάνω στο μυαλό που δεν εκπέμπει στις ίδιες συχνότητες... (διαβάστε περισσότερα στο harddog)

UPD Για την «φαρσα» Σεφερλή ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γραμμής Ζωής, Γεράσιμος Κουρουκλής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι ο οργανισμός δέχτηκε πλήθος καταγγελιών από ηλικιωμένους. Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «στόχος του Σεφερλή ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA».
Ο πρόεδρος της Γραμμής Ζωής κάλεσε τον παρουσιαστή να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που ενόχλησε. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί εντός δύο ημερών, ο οργανισμός θα υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Τελικά ο Σεφερλής το πρωί της Πέμπτης ζήτησε στγγνώμη τόσο από το ηλικιωμένο ζευγάρι όσο και από τους τηλεθεατές