ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ποια blogs διαβάζει ο Τατσόπουλος;

Τελικά ο ανεξάρτητος βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Tατσόπουλος περιηγείται σε πολλά μπλογκ και φαίνεται πως κάποιες από τις αναρτήσεις τους τον εξιτάρουν έστω κι αν τις χαρακτηρίζει «μικρονοϊκές» επειδή έτσι τον συμφέρει. Και διαβάζει τα μπλογκ ώστε να εμπνευστεί και να πάρει αφορμή ώστε να αρχίσει να γράφει και να κριτικάρει στο facebook.
Ετσι και τώρα και με αφορμή αναρτηση (στο nonews) υπό τον τίτλο «Τους έφτυσε ο Κούλογλου» ο Τατσόπουλος αναφέρθηκε -μέσω fb- στη δήλωση Σαμαρά στη Βουλή αναφορικά με το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά και στην απόφαση του Στέλιου Κούλογλου να μην εμφανιστεί στην εκπομπή «Ανατροπή», που θα προβληθεί απόψε. Φαίνεται πως στον Τατσόπουλο κόστισε το ότι δεν θα έχει "παρέα" τον Κούλογου και θα βρεθεί μόνος με τους..  Καψή, Σπυράκη και Ευαγγελάτο (που προφανώς δεν του είναι συμπαθείς) και έτσι έβγαλε τον εκνευρισμό του στο facebook προσπαθώντας επιπλέον να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να δικαιολογήσει την δική του παρουσία στον Πρετεντέρη .
Ο  Tατσόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά «Διασκεδάζω πολύ με κάτι μικρονοϊκές αναρτήσεις  του τύπου "Τους έφτυσε ο Κούλογλου"» και συνέχισε: «Κατ' αρχάς, το γεγονός: ο Στέλιος Κούλογλου είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στην αποψινή "Ανατροπή" του Πρετεντέρη -μαζί με τον Ευαγγελάτο, την Σπυράκη κι εμένα- εξ ου και συμπεριλήφθηκε στο πρώτο τρέιλερ της εκπομπής (εκτός και αν κάποιοι από εσάς πιστεύουν ότι μας συμπεριλαμβάνουν στα τρέιλερ χωρίς να μας ρωτήσουν)».
Σύμφωνα με τον Tατσόπουλο, ο Κούλογλου υπαναχώρησε και αφαιρέθηκε από το τρέιλερ (τη θέση του πήρε ο Παντελής Καψής) και δίνοντας τη δική του πιθανή εξήγηση σχολίασε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δυσφόρησε με το «σπάσιμο» του εμπάργκο από τον Κούλογλου και τον πίεσε να μην πάει στην εκπομπή.
«Ο Κούλογλου προφανώς ενέδωσε στην πίεση. Αυτό, στα φτωχά μου ελληνικά, δεν λέγεται "Τους έφτυσε ο Κούλογλου". Αυτό, στα φτωχά μου ελληνικά, λέγεται "Το κόμμα με τραβάει από το μανίκι". Για να συνεννοηθούμε κάποτε σε αυτή τη χώρα», έγραψε ο Tατσόπουλος και καθάρισε...