ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Η Βούλτεψη πήρε γραμμή...

Η πρώτη κόντρα με αφορμή δημοσίευμα της Αυγής
 
Από νωρίς νωρίς έδειξε η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη τον τρόπο που θα τοποθετείται απέναντι στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ. Η γραμμή είναι ότι «δεν θα αφήνει να πέσει τίποτε κάτω και θα απαντάει πάντα με σκληρή γλώσσα», έστω κι αν δεν μπορεί να απαντήσει επί της ουσίας... Σήμερα λοιπόν, μόλις δύο ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, έσπευσε να  επιτεθεί στην «Αυγή» για δημοσίευμα της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο υπάρχει επιστολή προς τους δανειστές, με την υπογραφή Σαμαρά, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, με την οποία δεσμεύεται για τη λήψη νέων μέτρων.
Η Βούλτεψη χρησιμοποιώντας τη «σκληρή γλώσσα» που προαναφέραμε δήλωσε:..«(...) Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί την εκστρατεία παραπληροφόρησης και διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Δυστυχώς, όμως, για τους ενορχηστρωτές του ψεύδους, η σημερινή ΄αποκάλυψη΄ της "Αυγής" φέρει ημερομηνία ‘15 Απριλίου 2014’ και αφορά ακριβώς στην απόφαση για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος
(...)».
Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε άμεσα και σε ανακοίνωσή του ανέφερε:
«Το έγγραφο που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Αυγή» αναρτήθηκε χτες στην επίσημη σελίδα του ΙMF με ημερομηνία 14/5. Το ερώτημα είναι γιατί δημοσιεύτηκε μόλις χτες και όχι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Για μια ακόμη φορά, η κυβέρνηση συνειδητά εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, όπως συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα».
Η νέακυβερνητική εκπρόσωπος με τη σειρά της απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς όμως να πει λέξη για την "ταμπακέρα" (δηλαδή γιατί το έγγραφο δεν δημοσιευτηκε πριν τις εκλογές):
«Η συνειδητή εξαπάτηση του ελληνικού λαού αποτελεί την αγαπημένη προεκλογική και μετεκλογική ασχολία του ΣΥΡΙΖΑ. Και για να τελειώνουμε: Η πρωτότυπη επίμαχη επιστολή φέρει ημερομηνία «15 Απριλίου 2014». Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας . Στο νέο (μετά την γκάφα) ερώτημα σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αναρτήθηκε χτες στην επίσημη ιστοσελίδα του ΔΝΤ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει παρά να απευθυνθεί  στους διαχειριστές της εν λόγω ιστοσελίδας».