ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Τα τρικ του Γ. Κουρή με το Alter

Συζητείται σήμερα ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, αίτηση δώδεκα εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού «ALTER» με την οποία επιδιώκουν την επαναλειτουργία του σταθμού. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκτιμά ότι πίσω από την «πρωτοβουλία» των εργαζομένων κρύβεται ο Γ. Κουρής, ο οποίος άλλωστε παραχωρεί δωρεάν τις εγκαταστάσεις που λειτουργούσε παλαιότερα το «STAR», προκειμένου να επαναλειτουργήσει ο σταθμός. Οι δώδεκα εργαζόμενοι ζητούν την επαναλειτουργία του σταθμού με ελάχιστο..
  προσωπικό και χωρίς καμία διασφάλιση για τα δεδουλευμένα, τις αποζημιώσεις και τις θέσεις εργασίας των εκατοντάδων εργαζόμενων.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ δηλώνει για άλλη μια φορά ότι συντάσσεται με τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων, για τους οποίους πιθανή επανεκκίνηση του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, όποτε και αν γίνει αυτή, θα πρέπει να βασίζεται σε αξιόπιστο σχέδιο ουσιαστικής διασφάλισης των δικαιωμάτων τους και όχι σε πρόχειρες ασκήσεις επί χάρτου. Δεν μπορούμε να δεχτούμε καμία πρόταση η οποία δεν περιλαμβάνει όλους τους συναδέλφους και δεν δίνει λύση για την καταβολή των δεδουλευμένων και αποζημιώσεων.