ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Εξαλλος ο Σαμαράς για τον Δαραβίγκα

Μία από τις πολλές αποφάσεις που υπέγραψε ο γίγας Αδωνις Γεωργιάδης προτού επιστρέψει στις τηλεπωλήσεις των βιβλίων του, ήταν και αυτή για τον διορισμό του γνωστού και μη εξαιρετέου δημοσιογράφου(;) Γιάννη Δαραβίγκα στο δσ του ΟΚΑΝΑ!
Με τη δημοσιοποίηση της τοποθέτησης Δαραβίγκα στη θέση του αναπληρωτή προέδρου του Οργανισμού έγινε ο κακός χαμός, με τον Σαμαρά να ωρύεται βρίζοντας τον υπαίτιο για τον διορισμό, ενώ έδωσε εντολή να απομακρύνθει πάραυτα ο Δαραβίγκας!
Την απόφαση είχε υπογράψει  την περασμένη εβδομάδα ο απελθών υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετώντας τον Δαραβίγκα στον ΟΚΑΝΑ μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Μετά την έντονη αντίδραση Σαμαρά, ο νέος υπουργός Υγείας Μ. Βορίδης έσπευσε να αντικαταστήσει τον Δαραβίγκα με.. τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ψυχιατρικής του ΑΠΘ Ιωάννη Διακογιάννη, με εξειδίκευση στις Τοξικοεξαρτήσεις.
Ο δημοσιογράφος(;) Δαραβίγκας έγινε γνωστός απο τις τουλάχιστον «επεισοδιακές» εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως αυτή του Στέφανου Χίου στο Extra Channel ενώ τον έμαθαν ακόμη περισσότεροι από τις μιμήσεις Μητσικώστα...
Στη θέση του αντιπροέδρου του ΟΚΑΝΑ τοποθετήθηκε με την ιδιότητα του προέδρου της αμφιλεγόμενης ΜΚΟ «Πανελλήνιος Αντιναρκωτικός Αγώνας»  την οποία ίδρυσε ο ίδιος το 1987.