ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Νέα αναστάτωση με απολύσεις γιατρών στον ΕΔΟΕΑΠ

Γιατί λύθηκε η συνεργασία με τον Ελεγκτή Οδοντίατρο Αλ. Ταγματάρχη και την Οδοντίατρο Ελισάβετ Τζιά

Νέα αναστάτωση για τους ασφαλισμένους του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ). Μετά την λύση της συνεργασίας του Οργανισμού τον περασμένο Απρίλιο, με την Αρχίατρο, τον Ελεγκτή Ιατρό, τους δύο Οφθαλμιάτρους και το Γραμματέα Αρχιάτρου, τώρα το ΔΣ απέλυσε τον Ελεγκτή Οδοντίατρο  Αλέξανδρο Ταγματάρχη και την Οδοντίατρο Ελισάβετ Τζιά.
Κι αυτό γιατί μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από μέλη του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ διαπιστώθηκε σειρά παρατυπιών στο μηχανισμό ελέγχου των οδοντιατρικών εργασιών. Το Δ.Σ. κάλεσε τους εμπλεκόμενους οι οποίοι και παραδέχτηκαν τις πράξεις τους. Μετά.. από αυτό, ζητήθηκε άμεσα  η υποβολή των παραιτήσεών τους.
Ταυτόχρονα, κινήθηκαν εσωτερικά πειθαρχικές διαδικασίες, ενώ ο έλεγχος της συγκεκριμένης υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων , θα κληθούν προς δειγματοληπτικό έλεγχο σε πρώτη φάση ασφαλισμένοι που εμφανίζονται να έχουν υποβληθεί σε θεραπείες από συγκεκριμένο οδοντίατρο και στη συνέχεια από άλλους οδοντιάτρους που εμφανίζουν υψηλές συναλλαγές με ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ.
Το Δ.Σ. του Οργανισμού ζητά συγγνώμη από τους ασφαλισμένους για την προσωρινή αναστάτωση που χωρίς ευθύνη του δημιουργείται  και επισημαίνει ότι τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία στελέχωσης της οδοντιατρικής υπηρεσίας  με νέο προσωπικό.