ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Αφήνουμε τη Γιάννα να ζει το δράμα της...

Απάντηση από τους Πειραιώτες για το «καμμένο πυροτέχνημα» ονόματι Γιάννα Αγγελοπούλου

Αμεση ήταν η απάντηση του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη στην επίθεση που δέχτηκε από την αποτυχημένη εκδότρια εφημερίδων και νυν «συγγραφέα»,  Γιάννα Αγγελοπούλου. Oπως πρώτοι έγραψαν οι zoornalistas (εδώ), η σύζυγος του επιχειρηματία Θόδωρου Αγγελόπουλου μέσα από την τηλεόραση του Alpha , δήλωσε στον Α. Σρόιτερ: «Ποιός Μώραλης; Δεν υπάρχει Μώραλης στον Πειραιά, ο Μαρινάκης είναι, ας μην κρυβόμαστε...». Η δήλωσή της που περιείχε αρκετή δόση ειρωνίας και. απαξίωσης, προκάλεσε αντιδράσεις και από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» υπήρξε σκληρή απάντηση στην  Αγγελοπούλου όπου χαρακτηριζόταν και ως «καμμένο πυροτέχνημα»! Ακολουθεί ολόκληρο το σχόλιο των Πειραιωτών:..
"Η «συγγραφέας» Γιάννα Αγγελοπούλου με το γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία παραπονείται για τη νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που τη ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα, που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα.
Καμμένο πυροτέχνημα πλέον και αυτή, την αφήνουμε να ζει το δράμα της και να περιοδεύει, αφηγούμενη αυτό
."