ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Η «κουκλάρα» Ελλη Στάη και οι «πλαστικές» του Λιάγκα

Με έναν καλό λόγο πάντα οι δημοσιογράφοι, τηλεπαρουσιαστές κλπ για τους συναδέλφους τους.
Και για του λόγου το αληθές παραθέτουμε την παρακάτω ιστορία κουτσομπολιού και ξεκατινιάσματος ανάμεσα σε τηλεοπτικούς αστέρες:
Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν το πρωί της Δευτέρας η γνωστή κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη που μεταξύ άλλων σχολίασε την εμφάνιση της Έλλης Στάη τις δύο Κυριακές των εκλογών στην τηλεόραση του Alpha.
«Είδα την Έλλη Στάη και έπαθα σοκ. Είναι κουκλάρα», είπε χαρακτηριστικά η κοσμικογράφος γνωστή και για το πολιτικό της αισθητήριο «(...) τον Στ. Θεοδωράκη τον ζηλεύουν για το Αλάτσι»...).
Ο πρώην πολιτευτής και νυν τηλεοπτικός διασκεδαστής  Γιώργος Λιάγκας, άρπαξε την ευκαιρία και.. 
δεν δίστασε να δηλώσει στον αέρα πως η δημοσιογράφος έχει κάνει πολλά «λίφτινγκ και πλαστικές».
Με τη σειρά της η «τρομοκράτισα των πρωινάδικων» Σάσα Σταμάτη είπε πως η Έλλη Στάη διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση και σε φόρμα γιατί γυμνάζεται τρέχοντας στο Καλλιμάρμαρο .
Ο έτερος της παρέας των κουτσομπόληδων, ο Γιώργος Λιανός του 11880, προσπαθώντας να κάνει και χιούμορ συμπλήρωσε: «Το Καλλιμάρμαρο είναι της εποχής της Στάη και γι' αυτό τρέχει εκεί»...