ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μετά τη Σπυράκη, υποψήφιος κι ο Κωνσταντάτος του Mega

Αναμενόμενο η υποψηφιότητα της Μαρίας Σπυράκη να μονοπωλήσει τα σχόλια, αλλά δεν είναι η μόνη δημοσιογράφος του MEGA που δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές. Ο λόγος για τον αρχισυντάκτη του καναλιού, Ανδρέα Κωνσταντάτο που όπως όλα δείχνουν θα αποδεχθεί την πρόταση της Άντζελας Γκερέκου να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων! Ο δημοσιογράφος συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με την υποψήφια Περιφερειάρχη και βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, Άντζελα Γκερέκου και φέρεται να συμφώνησαν προκειμένου να συμμετάσχει στις προσεχείς τοπικές εκλογές.
Την ίδια ώρα η διεύθυνση ειδήσεων του MEGA θα καλύψει το κενό της Σπυράκη στο κυβερνητικό ρεπορτάζ, μέσω εσωτερικής μετακίνησης. Έτσι εκτός απροόπτου τις ανάγκες του ρεπορτάζ από το..
Μαξίμου θα αναλάβει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που καλύπτει το ΠΑΣΟΚ. Στην πραγματικότητα ο δημοσιογράφος – λόγω της συμμετοχής του κόμματος στην κυβέρνηση, ασχολιόταν με το Μαξίμου… Μοιραία θα αναλάβει μεγαλύτερο βάρος που θα μοιράζεται με τον Απόστολο Μαγγηριάδη, ο οποίος θα «κοιτάει» και την πλευρά της Συγγρού, ενώ δεν αποκλείεται πιο ενεργό ρόλο στο κανάλι να αναλάβει και ο δημοσιογράφος του «ΕΘΝΟΥΣ», Γιάννης Σαραντάκος.
- πηγή: enimerosi24