ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ουρές έξω από το γραφείο του Θωμόπουλου

Ποιοι λιβανίζουν τον «κυρίαρχο της ΝΕΡΙΤ»

Άνευ προηγουμένου είναι οι ουρές που σχηματίζουν δημοσιογράφοι έξω από το γραφείο του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης της Δημόσιας Τηλεόρασης, Βασίλη Θωμόπουλου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και τους ίδιους τους υποψήφιους για μια θέση στη ΝΕΡΙΤ, μπορούν να συγκριθούν μόνο με αντίστοιχες ουρές στο ΙΚΑ ή την Εφορία, τις ημέρες παραλαβής των σημάτων τελών κυκλοφορίας!
Το στέλεχος που θα αναλάβει καθήκοντα γενικού διευθυντή περιεχομένου στον νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, θεωρείται στους διαδρόμους του κτιρίου της Αγίας Παρασκευής, ο απόλυτος κυρίαρχος. «Είναι το πρόσωπο που μπορεί να κάνει προσλήψεις» λένε όλοι με ένα στόμα! Όποιος δημοσιογράφος κρίνει ότι είναι..απαραίτητος – ανεξάρτητα από τα τυπικά του προσόντα – θεωρείται δεδομένο ότι θα προσληφθεί στη ΝΕΡΙΤ. «Η γνώμη του έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και από του Καψή» υποστηρίζουν σκωπτικά οι γνωρίζοντες διαδρομιστές… Εξ ου ο συνωστισμός στο γραφείο του, αλλά και το λιβάνισμα που του κάνουν από το πρωί έως το βράδυ!
Ν. Νικητέας / «Καρφί»