ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο Κοντομηνάς θέλει την Στάη στον Alpha – Τι εισηγούνται για τον Παπαδρόσο

Τη μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha για τις εκλογές του Μαϊου. Οπως ακούγεται μετ΄ επιτάσεως το κανάλι του Κοντομηνά βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ελλη Στάη για την παρουσίαση των δύο εκλογικών βραδυών, που περιλαμβάνουν τη μια Κυριακή τον πρώτο γύρο των περιφερειακων – τοπικών εκλογών και την άλλη τον δεύτερο γύρο και τις ευρωεκλογές.
Οι σχετικές συζητήσεις, όπως γράφουν οι Τυπολογίες (Παρόν) ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, χωρίς να έχει υπάρξει ακόμη τελική συμφωνία. Ο Δ. Κοντομηνάς θέλει να ενδυναμώσει την παρουσία του Aplha στον ενημερωτικό τομέα και η Ελλη Στάη έχει στο βιογραφικό της μια δυνατή πρωτιά: στις εκλογές του 2012 η τότε ΝΕΤ, με την Στάη στην παρουσίαση, είχε κατακτήσει την πρώτη θέση και με τη σύνδρομή όλου του προσωπικού της ΕΡΤ.
Το σχέδιο Στάη επανέρχεται τώρα στον Alpha και ίσως να αποτελεί προάγγελο και άλλων..
σημαντικών αλλαγών στο ενημερωτικό τμήμα του σταθμού. Κάποιοι δεν αποκλείουν η συνεργασία με την Στάη να γίνει μόνιμη με την γνωστή τηλεπερσόνα να αναλαμβάνει υπό την εποπτεία της το ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού. Το πρόβλημα ομως είναι η διαχείριση του σάιτ the toc του οποίου η επιτυχία αποτελεί προσωπικό στοίχημα της Ελλης Στάη.
Σε όλα αυτά, όπως γράφουν οι Τυπολογίες, έρχεται να προστεθεί και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο κανάλι με τον  Βασίλη Παπαδρόσο, καθώς αρκετοί σύμβουλοι του Κοντομηνά  καταλογίζουν στον διευθυντή ειδήσεων του Alpha τις χαμηλές πτήσεις του σταθμού στην κάλυψη πολιτικών γεγονότων. Υπήρξε λένε μάλιστα και εισήγηση στενού συνεργάτη του Κοντομηνά για απομάκρυνση Παπαδρόσου, όταν αυτός επέλεξε να προβάλει το life style της σύλληψης της πρώην του Ριμπολόβλεφ στην Κύπρο κι όχι την ιστορική συμφωνία στο Λονδίνο μεταξύ Κάμερον κι Αναστασιάδη για τις βάσεις της Μεγ. Βρετανίας στο νησί...