ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Οι κοπρισμένες μπότες του Σταύρου

Υλικό για πολλές εκπομπές «Πρωταγωνιστών» έχει συγκεντρώσει ο Σταύρος Θεοδωράκης από τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα. Και να αποτύχει στην πολιτική σίγουρα έχει πολλά να πει ως δημοσιογράφος για την εμπειρία του αυτή. Τελευταία ο Σταύρος φορώντας μπότες (γαλότσες) και πατώντας σε λάσπες και σβουνιές επισκέφτηκε στάνες στην περιοχη της Ηπείρου και μίλησε με αγελαδοτρόφους για το πρόβλημα με το γάλα.
«Ο Σταύρος», όπως τον αναφέρει το δελτίο τύπου του Ποταμιού, έκανε βαρυσήμαντη πολιτική παρέμβαση λέγοντας ότι  «η κυβέρνηση πνίγεται σε μια κουταλιά… γάλα, για άλλη μια φορά» ενώ πρωτοτύπησε λέγοντας ότι η πρόταση του Ποταμιού είναι «να αναγράφεται στη συσκευασία εάν το γάλα είναι Ελληνικό».
Πατώντας στις κοπριές και με βουκολική αμφίεση για να συνάδει με το περιβάλλον, ο Σταύρος..
Θεοδωράκης φωτογραφήθηκε από τον συνεργάτη του Γιάννη Κόντο και μίλησε με «τον αγελαδοτρόφο Μιχάλη Τζήμα και τον γεωπόνο Βασίλη Θεοδωράκη (απλή συνωνυμία!)» για τα προβλήματα διάθεσης του γάλακτος που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής..