ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Εντάση στον Alpha με την «αξιολόγηση» Παπαδρόσου

** Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διευθυντής Βασίλης Παπαδρόσος και η ομάδα του προκαλούν εντάσεις στον Alpha με τις συμπεριφορές τους. Η πρόσφατη απόλυση της Κατερίνας Αγριμανάκη χτύπησε νέο καμπανάκι στα ανώτατα κλιμάκια. Ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά όμως έριξε η κίνηση Παπαδρόσου να δώσει σε συνδικαλιστή, την προσωπική του αξιολόγηση για το σύνολο της σύνταξης, όπου η πλειονότητα δεν ξεπερνούσε τη βάση.

** Κακή περίοδος για τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο μετά την ομοφοβική «γκέλα» με τον Αύγουστο Κορτώ και την παραίτηση του Δημήτρη Σταυρόπουλου από την εκπομπή «Οι αντίθετοι» στο ραδιόφωνο του Alpha. Οσες πόρτες κι αν χτύπησε για την ανεύρεση συμπαρουσιαστή, τις βρήκε κλειστές. Πλέον ο..  Βερύκιος αναμένει απαντήσεις και «βοήθεια» από τον Πέτρο Κουσουλό και τον Γιάννη Σαραντάκο του «Εθνους».

** Στη Μαρία Αναστασοπούλου, συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του Βασ. Λυριτζή, προσβλέπουν τώρα στον ΣΚΑΪ για να κλείσουν το κενό του μεσημεριού που δημιούργησε η αιφνίδια διακοπή της εκπομπής της Αννας Δρούζα. Η Αναστασοπούλου προς το παρόν το σκέφτεται...

** Σε μαύρη τρύπα εξελίσσεται η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, καθώς παραμένει κολλημένη, περίπου στο 20%, ενώ καταρρέει στα νεανικά κοινά. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται πλέον οι «πρωινοί» του ΣΚΑΪ Λυριτζής και Οικονόμου, ενώ ανακάμπτει από πλευράς θεαματικότητας και η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

- media insider / Secret