ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Με χειροπέδες σε ΓΑΔΑ και εισαγγελέα o Φιλιππίδης

«Ηρθα οικειοθελώς» λέει ο ίδιος–  «Απελάθηκε από τους Τούρκους» λένε οι δικαστικές αρχές

Με πτήση των τουρκικών αερογραμμών στις 9 το πρωί έφτασε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Αγγελος Φιλιππίδης. Ο πρώην επικεφαλής του ΤΤ, που καταζητείται με ένταλμα σύλληψης, παρελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας και μεταφέρθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα από όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα. Στο μεταξύ κρατείται στη ΓΑΔΑ.
Ο ίδιος πάντως την ώρα που έφτανε στη ΓΑΔΑ είπε ότι ήρθε στην Ελλάδα οικειοθελώς. ενώ ο δικηγόρος του Αθανάσιος Βαρλάμης μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε: «Ο πελάτης μου εκτελεί την δέσμευσή του».
Oμως, όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές, η επιστροφή του Φιλιππίδη είναι συνέπεια της απόφασης..
να απελαθεί από την Τουρκία. Η απέλασή του από το τουρκικό έδαφος διατάχθηκε έπειτα από σχετικό σήμα που απέστειλε στις τουρκικές Αρχές η εισαγγελία Εφετών της Αθήνας μέσω Interpol.
Μάλιστα υπήρξε και παρέμβαση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών προς τις τουρκικές αρχές, που συνέτεινε στην απέλαση του Φιλιππίδη και την επιστροφή του στην Ελλάδα.