ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Τα κανάλια της συγκυβέρνησης και οι συνάξεις στην γνωστή ταβέρνα των Πετραλώνων

Έντονη παρουσία στα ΜΜΕ σχεδιάζουν για την προεκλογική περίοδο το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και οι λοιπές δυνάμεις της Κεντροαριστεράς! Το σχέδιο περιλαμβάνει την ενεργοποίηση όλων των φιλομνημονιακών δυνάμεων στην τηλεόραση. Οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, ΑΝΤ1, Mega και ΣΚΑΪ, θα ενισχύσουν τη συγκυβέρνηση και ανάλογα με τις συζητήσεις που θα γίνουν θα δώσουν προβάδισμα στη ΝΔ ή στο ΠΑΣΟΚ.
Ο βασικός τηλεοπτικός «βραχίονας» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης είναι το Action 24 του Διονύση Παναγιωτάκη. Το ζεύγος Παναγιωτάκη – Κούρκουλα και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος είχαν πολλές βραδινές συναντήσεις για φαγητό σε γνωστή ταβέρνα των Πετραλώνων, παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην κορυφή του… γωνιακού τραπεζιού του μαγαζιού. «Όπλο» της..
συγκυβέρνησης είναι και η ΝΕΡΙΤ, στην οποία το ΠΑΣΟΚ έχει φροντίσει να έχει τον πρώτο ρόλο. Η κατεύθυνσή της είναι υπέρ της κυβέρνησης, όπως έχει φανεί και από την περίπτωση της ΔΤ. Στο ραδιόφωνο είναι… φανερό πως ο ΣΚΑΪ δεν θα αλλάξει τη στάση του υπέρ των Μνημονίων και των κυβερνήσεων που τα στηρίζουν.
Το εκσυγχρονιστικό σχήμα των «58» έχει ήδη δυσανάλογη προβολή από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για φορέα που έχει κάνει μόλις δύο συναντήσεις. Η ΔΗΜΑΡ και το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ έχουν ως σημείο έκφρασης τον επιδοτούμενο από τους δημότες Αθήνα 9,84, ενώ γίνεται προσπάθεια και για την απόκτηση, μέσω τρίτου προσώπου, του Flash 96.