ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δ. Κοντομηνάς δυσκολεύεται να βρει τα 5 εκατ. της εγγύησης

Αίτημα για μείωση της εγγύησης των 5 εκατομμυρίων ευρώ που έχει επιβληθεί στον Δημήτρη Κοντομηνά αναμένεται να κατατεθεί από την πλευρά της υπεράσπισης του επιχειρηματία.
Ο Δ. Κοντομηνάς που εμπλέκεται στην υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είχε αφεθεί ελεύθερος με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου (η εισαγγελέας ζητούσε την προφυλάκισή του) με χρηματική εγγύηση 5 εκατ. ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Η εγγύηση των 5 εκατ. ευρώ είχε μάλιστα και τον όρο ότι το ποσό θα πρέπει να καταβληθεί εντός 20 ημερών και σε μετρητά!
Καθώς η προθεσμία για την καταβολή της εγγύησης λήγει στις 11 Φεβρουαρίου και ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha επικαλείται δυσκολίες ρευστότητας, ο δικηγόρος του θα ζητήσει.. μείωση του ποσού της εγγύησης. Ταυτόχρονα θα υπάρξει και αίτημα για την παροχή δυνατότητας να προσκομισθεί μέρος της εγγύησης όχι σε μετρητά, αλλά με εγγυητική επιστολή από τράπεζα ή με υποθήκη σε ακίνητο.