ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Το τσέπωσε το εκατομμυριάκι από το ΤΤ ο εφημεριδάς

 ** Δημοσιογράφος με μακρά και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του Τύπου συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία του ΤΤ. Ο εν λόγω φέρεται να έχει εξασφαλίσει δάνειο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Μάλιστα το συγκεκριμένο πόσο εκταμιεύτηκε χωρίς προηγούμένως να έχουν δοθεί οι σχετικές εγγυήσεις. Με απλά λόγια ο δημοσιογράφος τσέπωσε το εκατομμυριάκι βάζοντας υποθήκη τη... δημοσιογραφική του εμπειρία.
** Μήπως εχει εντοπίσει κανείς στη δημοσιογραφική πιάτσα τον παλιό διευθυντή της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας (και διευθυντή επί των ημερών Κυριακίδη της εφημερίδας Ισοτιμία) Γιάννη Βλαστάρη;
** Σε δικαστικούς μπελάδες μπαίνει ο Γιάννης Αλαφούζος του ΣΚΑΪ. Αφορμή: η μετοχική.. εμπλοκή του καταζητούμενου επιχειρηματία Πέτρου Κυριακίδη στο κανάλι του Νέου Φαλήρου. Η σχετική έρευνα εκτείνεται μέχρι και τον Λαυρεντιάδη. Θέλω να πιστεύω ότι ο γνωστός καναλάρχης θα συμβάλει με τα στοιχεία που διαθέτει στο λογιστήριο του προκειμένου να χυθεί άπλετο φωσ στην όλη ιστορία.
** Πωλητήριο και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα έχει μπεί στο κτίριο μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού. Ως τιμή εκκίνησης έχει ακουσθεί το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ.
** Μαθαίνω ότι ο μικρομέτοχος του ΟΠΑΠ Δημήτρης Μελισσανίδης έχει επισκεφτεί δύο φορές (σσ τη μία στο νοσοκομείο, την άλλη στο σπίτι του) τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Το αναφέρω γιατί το καλοκαίρι είχε κυκλοφορήσει ότι ο Μελισσανίδης είχε βρίσει χυδαία τον καναλάρχη.
 Γιάννης Κουρτάκης (Πολιτικός καφές / Παραπολιτικά)