ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Τι τρέχει με την Μαριλένα Κατσίμη;

Τελικά τι τρέχει με τη γενική γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Μαριλένα Κατσίμη; Αληθεύουν οι καταγγελίες περί πιέσεων στους εργαζόμενους στην ΕΣΗΕΑ προκειμένου να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις και περί απειλών για απόλυση; Αληθεύει ότι ήθελε να καταθέσει αίτηση πρόσληψης στην «πολυκαταγγελμένη» (από την ίδια) ΝΕΡΙΤ, όπως γράφει ο Ν. Νικητέας στο Καρφί; Και αληθεύει ότι την απέτρεψαν οι άλλοι της Συσπείρωσης στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ;
'Η μήπως υπάρχει κάποια ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον της; Περιμένουμε απάντηση επειδή θεωρούμε ότι αυτά τα πράγματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Και το να θέλει κάποιος να δουλέψει ποτέ δεν είναι κακό, έστω και στη ΝΕΡΙΤ των..  Καψήδων και των Προκοπάκηδων.
Διαβάστε τι έγραψε το Καρφί και τα αναδημοσίευσε στο enimerosi24:

Η Κατσίμη ήθελε πρόσληψη
Λύγισε από την πολλή αντίσταση κατά του λουκέτου της ΕΡΤ και την αποχή διαρκείας από την τηλεόραση, με αποτέλεσμα το στερητικό σύνδρομο να την οδηγήσει στην επιθυμία να καταθέσει αίτηση πρόσληψης στην ΝΕΡΙΤ.
Ο λόγος για την γενική γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Μαριλένα Κατσίμη που, όταν αποφάσισε να γνωστοποιήσει τις προθέσεις της στους συριζαίους συντρόφους της στην «Συσπείρωση», παραλίγο να την λυντσάρουν!
Συγκεκριμένα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ μεταξύ των τριών μελών που έχει εκλέξει η παράταξη στο ΔΣ της Ένωσης Συντακτών, δηλαδή, του αντιπροέδρου Γιώργου Γιουκάκη, Μαριλένας Κατσίμη και Δημήτρη Τρίμη, πείσθηκε μετά από πολλές πιέσεις να φρενάρει την επιθυμία της και να μην προχωρήσει, διότι «θα ξεφτιλιστεί»!
Το επιχείρημα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να καμφθούν οι αντιστάσεις της, ήταν η διαβεβαίωση ότι σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση και θα ανοίξει ξανά την ΕΡΤ προσλαμβάνοντας και τους 3.500 υπαλλήλους.