ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Ο προστάτης του Στουρνάρα...

Ο Χατζηνικολάου προστατεύει τον Στουρνάρα... Δεν επέτρεψε ερώτηση, για τον μισθό που έπαιρνε , πριν γινει υπουργός...
Δεν το καταλάβαμε αυτό. Γιατί δεν του άρεσε του Ν. Χατζηνικολάου και την απαγόρευσε. Ο καλεσμενος στην εκπομπή του, ρώτησε τον Στουρναρα, τι είδους εργαζόμενος ηταν πριν γίνει υπουργός και τι μισθό έπαιρνε.
Ο Χατζηνικολάου μπήκε αμέσως στην μέση, λέγοντας, "δεν μ' αρέσει η ερώτηση αυτή. Δεν κάνουμε εδω το πορτραίτο του κυρίου Στουρναρα".
Αλήθεια?...
Την ίδια ώρα:
Ο Μαύρος της MRB, γνωστός για τις σχέσεις του και τις παραγγελιές από τη ΝΔ, βγάζει με τεράστια διαφορά πρώτη τη ΝΔ στην άσκοπη και γελοία δημοσκοπική παράμετρο, που ονομάζεται  παράσταση νίκης. Και με διαφορά στήθους (+0.6%) στην πρόθεση ψήφου.
Την Χρυσή Αυγη - τισπουδαίο άλλοθι!- την έχει πάλι τρίτο κόμμα, στο 6,9%.
Ισχυρίζεται βέβαια οτι από τον Ιούνιο, που βρισκόταν πάνω από 10%, κατρακύλησε μετά τον φόνο του Φυσσα στο 6,8%, αλλά δεν έχει περαιτέρω πτώση καθώς ανιχνεύει μετά τα τελευταία γεγονότα, και τις προφυλακίσεις των στελεχών της, το ποσοστό της στο 6,9.
Το ΠΑΣΟΚ στο 5,2% , τους "Ανεξάρτητους Ελληνες" στο 4,8, το ΚΚΕ στο 5%, και τη ΔΗΜΑΡ στο 3,6% .
Μετά τον Μαύρο της ΝΔ , εκλήθη πανευτυχής να σχολιάσει την δημοσκόπηση, ο ψεύτης και το πιο μισητό ισως  πρόσωπο στην Ελλαδα, υπουργός του Σαμαρά, ο κ. Στουρναρας...
 - nonews-news