ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Από ποιον κινδυνεύει ο Πέτρος Κωστόπουλος;

Προσπερνάμε την ενόχληση που λέγεται ότι έχει προκαλέσει η παρουσία του αστυνομικού φρουρού του Πέτρου Κωστόπουλου στο studio που γίνονται τα δοκιμαστικά για τη νέα πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει το MEGA και στεκόμαστε στο γεγονός – στην περίπτωση που ευσταθεί – αν και επιβεβαιώνεται  ότι ο παρουσιαστής και πρώην εκδότης συνοδεύεται από άντρα φρουρό της Ελληνικής Αστυνομίας!
Είναι προφανές ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας  οφείλει να εξηγήσει, το σκεπτικό με το οποίο απέσπασε άντρα της Ελληνικής Αστυνομίας από τα καθήκοντά του, για την φύλαξη του Πέτρου Κωστόπουλου, διότι διαφορετικά θα πρόκειται για κακόγουστη πρόκληση, κοροϊδία εις βάρος των πολιτών και φυσικά σπατάλη χρημάτων! Συγκεκριμένα όμως, ο..
υπουργός πρέπει να δικαιολογήσει επαρκώς και με στοιχεία στον ελληνικό λαό, από ποιον κινδυνεύει ο πρώην εκδότης και οφείλει να πληρώνει για τη φρούρησή του!
Εν αναμονή λοιπόν της απάντησης του κ. Δένδια!
- enimerosi24