ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Τα καλά παιδιά...

Mε το που τα άφησαν ελεύθερα, τα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής άρχισαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: άρχισαν τους τραμπουκισμούς  με κλωτσιές και βρισιές κατά τηλεοπτικών συνεργείων, φωτογράφων και δημοσιογράφων.
Οι κάμερες κατέγραψαν την τραμπούκικη αντίδραση Κασιδιάρη και Παναγιώταρου την ώρα της αποχώρησής τους από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, λίγη ώρα μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέων με την οποία, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης διακρίνεται να κλωτσά φωτογράφο που τραβούσε εκείνη την ώρα φωτογραφίες,
ενώ έσπρωξε με το χέρι του οπερατέρ του Reuters και ενός ακόμη τηλεοπτικού συνεργείου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιδρά εριστικά απέναντι σε δημοσιογράφους. Κατά την επιστροφή του από τον εισαγγελέα στη ΓΑΔΑ το Σάββατο εκστόμισε χυδαίες ύβρεις προς τους ρεπόρτερ, λέγοντάς τους «παλιολινάτσες... γ@μ@ τα σπίτια σας».
Κατά την έξοδό του σήμερα από την Ευελπίδων και ο Ηλίας Παναγιώταρος εξαπέλυσε ύβρεις και απειλές κατά των δημοσιογράφων, φωνάζοντας «Τώρα θα δείτε σιχάματα».