ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ο κυρίαρχος του 4ου ορόφου και ο πόλεμος νεύρων στη Μιχαλακοπούλου

Πόλεμο νεύρων καταγγέλλουν οι (εναπομείναντες) εργαζόμενοι στον ΔΟΛ όπου το κλίμα που επικρατεί σε όλους τους ορόφους είναι πλέον άθλιο - με την θέα των άδειων γραφείων να επιτείνει τον ζόφο. Σαν να μην έφταναν όμως οι απολύσεις και η αβεβαιότητα για το ποιος θα είναι ο επόμενος στη λίστα, οι εργαζόμενοι της Μιχαλακοπούλου 80 έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και την επιτηδευμένη «αυστηρότητα» των προϊσταμένων τους.
Οι παρατηρήσεις για ψύλλου πήδημα από τους διευθυντές είναι συνεχείς και οι αντοχές στην γαλέρα της Μιχαλακοπούλου εξαντλούνται με τους εργαζόμενους να φτάνουν στα όρια τους. Κάποιοι κάνουν λόγο για παιχνίδι που έχει στόχο να εξωθήσει πολλούς στην έξοδο, αλλά κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να τους χαρίσει την αποζημίωση.
Την ίδια ώρα με εντολές του Σταύρου Ψυχάρη μεταφέρονται σταδιακά συντάκτες και ολόκληρα τμήματα (αθλητικό, πολιτιστικό κλπ) του ΒΗΜΑΤΟΣ στον 4ο όροφο όπου βρίσκονται τα ΝΕΑ. Η..
ενοποίηση - συγχώνευση τμημάτων των δύο εφημερίδων αλλά και των σάιτ βρίσκεται σε εξέλιξη με τους εργαζόμενους να μην γνωρίζουν που, ποτε και σε ποιον να δίνουν τα κομμάτια τους.
Προς το παρόν από τους διευθυντές κυρίαρχος φαίνεται να είναι ο Χρήστος Μεμής με τον Αντώνη Καρακούση να βρίσκεται στο περιθώριο και να παρακολουθεί απλώς τις εξελίξεις. Βέβαια τον πρώτο λόγο έχουν οι άρτι αφιχθέντες σωτήρες εκ Κηφισιάς που ο κυρ Σταύρος τους ακούει προσεκτικά και ακολουθεί τις συμβουλές τους για την «σωτηρία» του Οργανισμού...
Από την πλευρά των σωματείων τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Σ.Π.Η.Τ., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., αποφάσισαν την κήρυξη στάσης εργασίας για τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013, από τις 2 μ.μ. έως τις 4.30 μ.μ. προκειμένου οι εργαζόμενοι να πραγματοποιήσουν συνέλευση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).

Υ.Γ: Τι συζήτησε στο τηλέφωνο η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ με το αφεντικό του ΔΟΛ;