ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τελικά, γιατί θύμωσε ο Ψυχάρης;

Πολύς θόρυβος προκλήθηκε στα δημοσιογραφικά γραφεία με την ανάρτηση των zoornalistas υπό τον τίτλο «Εξω φρενών ο Ψυχάρης». Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Ανδρέας Ψυχάρης εμφανίζεται οργισμένος από δημοσκόπηση του καναλιού Action24 (με παρουσιαστή -σχολιαστή τον Σεραφείμ Κοτρώτσο) και στην οποία συμπεριλαμβανόταν ανάμεσα στους υποψηφίους για τον δήμο Αθηναίων.
Μάλιστα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  με επιστολή του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο του τηλεοπτικού σταθμού, Σαράντη Δημητρίου, διέψευδε κατηγορηματικά (και θυμωμένα) τα περί συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές.
 Χθες βράδυ διαβάσαμε στο σάιτ enimerosi24 (αναδημοσίευσε την προαναφερόμενη ανάρτηση των.. zoornalistas) μια απάντηση του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου.
Επειδή ο Σερ. Κοτρώτσος αναφέρει ότι έχει στείλει απάντηση και έχει ήδη ενημερώσει και εμάς (το blog zoornalistas), τον πληροφορούμε ότι δεν έχουμε λάβει τίποτε στο mail μας ούτε έχουμε ενημερωθεί για κάτι περισσότερο από αυτά (τα απολύτως ακριβή) που γράφουμε. Οσο για το αν ελπίζει ότι η απάντησή του θα δημοσιευτεί (στους zoornalistas), τον διαβεβαιώνουμε πως με χαρά μας θα το πράξουμε - εαν και όταν μας στείλει την απάντησή του. Οπως το κάνουμε πάντα. Κι όχι μόνο για τον Σερ. Κοτρώτσο αλλά για όλους.