ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ζητείται διευθύντρια...

Λυδία, Μαρία, Στέλλα. Ποια απ΄τις τρεις;
Μετά την απόλυση της Nάσιας Μπίθα απο το Cosmopolitan , η οποία τον τελευταίο χρόνο είχε υποστεί μεγάλες πιέσεις... άνωθεν και είχε έρθει σε ρήξη με την Ψυχάρη, πολλά είναι τα ονόματα που "φλερτάρουν" με την καρέκλα της διευθύντριας. Πρώτη και καλύτερη στην "λίστα" η Λυδία Παπαϊωάννου. Το κορίτσι του MAD, διεκδικεί με πάθος την θέση, Οι "κακές γλώσσες" λένε πως απο την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι της στο περιοδικό είχε ξεκινήσει να "φλερτάρει"... την καρέκλα.
Σε αντίθεση με την πικραμένη της υπόθεσης την Στελλα Κασδαγλη, που αν και ήταν διευθύντρια.. Σύνταξης δεν προτάθηκε καν για να προαχθεί σε διευθύντρια. Πληροφορίες την θέλουν να αισθάνεται ριγμένη μετά από αυτήν την "υποτίμηση" και ψάχνεται για να απολυθεί και να κάνει... ηρωική έξοδο από τον Όμιλο, για να μην χάσει την παχυλή αποζημίωση.
Συζήτηση τηλεφωνική για τη θέση λέγεται ότι έγινε και με τη Μαρία Πετρίδη, που ήταν αρχισυντάκτρια των έξτρα τευχών του Cosmopolitan και η οποία είχε συζητήσει με τη Νασια Μπίθα πριν αυτή απολυθεί να αναλάβει το σάιτ του περιοδικού. Θεωρείται περίπτωση με πολλές πιθανότητες από τον όμιλο καθώς σε αντίθεση με την Μπίθα είναι πρόσωπο αποδοχής με πολλές συμπάθειες .
Όσο για τις συζητήσεις στα "πηγαδάκια" σχετικά με ανάληψη της διεύθυνσης του  Cosmopolitan, από πρώην στέλεχος του Ομίλου Λυμπερη, μια τέτοια περίπτωση φαντάζει δύσκολη. Μια τέτοια σκέψη δεν την βλέπουν με καλό μάτι οι εργαζόμενοι, αφού η νέα διευθύντρια θα θέλει να πλαισιώσει τα "πόστα - κλειδιά", με πρόσωπα εμπιστοσύνης της...
Η συνεχεία στο...επόμενο τεύχος
Π.Ο.  Αναγνώστρια  (pressarismenos)