ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τα γλέντια του Γιάννη Κουρτάκη και το Love Radio

«Γιορτάσαμε, γλεντήσαμε και τώρα συνεχίζουμε και ερτζιανά». Αυτό γράφει ο πολυπράγμων εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας Παραπολιτικά, Γιάννης Κουρτάκης, στη στήλη του «Πολιτικός καφές».
Ας δούμε τώρα και τι γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης στη στήλη του «Μέσα και παραμέσα» στην Κ.Ε:
ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ και συζητάει για επανέκδοση του «Φίλαθλου» και μερικοί λένε ότι κλείσανε κιόλας. Προσθέτουν, μάλιστα, ότι η εφημερίδα θα επανακυκλοφορήσει φρεσκότατη και μαχητική στις 15 Οκτωβρίου. Κι αυτό πρώτα θα το δω και ύστερα θα το πιστέψω. Στις ανωτέρω διαρροές, προστίθεται η φημολογία ότι το Love Radio θα μεταμορφωθεί λίαν συντόμως σε Φίλαθλος FM. Δύσκολο μοιάζει, μιας και τα αθλητικά ραδιόφωνα δεν μας λείπουν. Εκτός κι αν τον πάρει στα χέρια.. του το ραδιοσταθμό υπερδραστήριος εφοπλιστής, που ψάχνεται για συχνότητα. Ετσι και γίνει το θέλημά του, είτε θα τον γυρίσει στο αθλητικό είτε θα του δώσει πολιτική χροιά. Στη δεύτερη περίπτωση, την ευθύνη θα αναλάβει εφημεριδάρχης από το φιλικό του περιβάλον. Να σημειώσω, πάντως, ότι το Love Radio σέρνει αμαρτίες από το παρελθόν και πρέπει να προηγηθεί ρύθμιση με τα Ταμεία και τις τράπεζες πριν από οποιαδήποτε μεταβίβαση ή ενοικίαση.