ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πέτρος Κωστόπουλος από τo Βράδυ του ΑΝΤ1 στο πρωινό του Μega

«Eλα στο Θείο». Αυτό είναι ένα από τα ονόματα που προτείνονται για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Μega στην περίπτωση που την αναλάβει ο Πέτρος Κωστόπουλος.
Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία οτι ο διευθυντής Προγράμματος του μεγάλου καναλιού, Πέτρος Μπούτος, έχει προσεγγίσει τον πρώην εκδότη προκειμένου αυτός να αφήσει το Βράδυ του ΑΝΤ1 και να αναλάβει το πρωινό του MEGA.
Τις φήμες επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Κωστόπουλος στο koolnews ενώ το απόγευμα της Παρασκευής υπήρξε και ανακοίνωση από το κανάλι.
Το σίγουρο είναι ότι ο Πέτρος Μπούτος, κρίνοντας από την επιλογή στο πρόσωπο του Κωστόπουλου, είναι απελπισμένος καθώς ο πρώην εκδότης είναι βραδυνός τύπος και σε καμμία..
περίπτωση δεν μπορεί να λειτουργήσει το πρωί...
UPD Η ανακοίνωση του Mega αναφέρει: Το κανάλι ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο για την παρουσίαση της εκπομπής «Πρωινό Mou». Μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Βίκυ Παγιατάκη, ο Άκης Πετρετζίκης και ο Άρης Καβατζίκης. Παράλληλα ξεκινά κι η προετοιμασία για τη βραδινή εβδομαδιαία του εκπομπή που θα ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα του Mega.