ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Πέτρο μου, ακριβώς αυτό σου αξίζει στα 60 σου...

Πολλές και διάφορες ήταν οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη «μεταγραφή-βόμβα» του Πέτρου Κωστόπουλου στο Μega όπου θα παρουσιάζει τόσο την πρωινή εκπομπή, όσο και ένα βραδινό talk show.
Από τη μια κάποιοι του είπαν ότι αυτό του αξίζει, δηλαδή στα 60 του να γίνει καραγκιόζης για διανοητικά καθυστερημένες νοικοκυρές» και από την άλλη μερικοί (φίλοι του) έκαναν λόγο για «cojonατη κίνηση».
Συγκεκριμένα ο γνωστός τηλεορασάνθρωπος Τζώνυ Καλημέρης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, aναφερόμενος στον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Πέτρο Μπούτο του Mega:
"Μαγκιά των Πέτρων, cojonατη κίνηση! Μπράβο"
Αυτός όμως που φάνηκε ψυχρός εκτελεστής ήταν ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου που έγραψε:
«Αν το καλοσκεφτώ βέβαια Πέτρο μου, ακριβώς αυτο σου αξίζει στα 60 σου, καραγκιόζης για.. διανοητικά καθυστερημένες νοικοκυρές και θύματα Alzheimer's σε ΚΑΠΗ, και κομπάρσος μιας ψυχωσικής πατσαβούρας της Βέρμαχτ. Η ζωή μπορεί να είναι πολύ μικρή, αλλά και το Κάρμα πολύ σκύλα.»