ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ρουμπάτης: Ο Καψής έχασε το δικαίωμα να λέγεται δημοσιογράφος

«Αυτό που γίνεται εδώ, σε αυτό το στούντιο, είναι ντροπή και αθλιότητα. Το σκέφτηκα πολύ αν θα έπρεπε να έρθω. Αλλά ήρθα γιατί έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα» Αυτά είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης που ήταν καλεσμένος της Οντίν Λιναρδάτου και της Σταυρούλας Χριστοφιλέα στην «Ενημέρωση» της ΔΤ.
Ο Ρουμπάτης φανερά οργισμένος εξαπέλυσε βολές και κατά του "αρμόδιου" υφυπουργού λέγοντας ότι «ο Παντέλης Καψής με όλα αυτά που κάνει δεν είναι πλέον δημοσιογράφος, έχει χάσει πλέον το δικαίωμα να λέγεται δημοσιογράφος».
Η Οντίν και η Σταυρούλα  παρακολουθούσαν αμίλητες και αμήχανες το ξέσπασμα του Ρουμπάτη,..
μέχρι τη στιγμή που ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι «τα παιδιά που είναι εδώ δεν φταίνε σε τίποτα». Τότε η Χριστοφιλέα άρχισε να "απολογείται" μη παραλείποντας να πλέξει το εγκώμιό του δημοσιογράφου: «Ξέραμε ποιος είναι ο Ρουμπάτης γι΄ αυτό τον καλέσαμε εδώ για να πει αυτά που έπρεπε να πει. Ούτε εμείς περιμέναμε τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ. Η λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης είναι αναγκαία...» κλπ κλπ.
Αμέσως μετά ο λόγος δόθηκε στον Ροβέρτο Σπυρόπουλο του ΙΚΑ για να μιλήσει σχετικά με το ΠΑΣΟΚ και την Κεντροαριστερά...

Υ.Γ Φαίνεται πως κάτι έγινε με το μακιγιάζ των παρουσιαστών στην ΔΤ. Γιατί μέχρι τώρα Λιναρδάτου και Χριστοφιλέα έβγαιναν στο γυαλί σαν να ήταν μονίμως ξενυχτισμένες και αγουροξυπνημένες...

ΥΓ1 Ολοι περιμένουν με αγωνία να δουν τον Προκόπη Δούκα στο δελτίο ειδήσεων της ΔΤ...