ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Μυστική συμφωνία Βαρδινογιάννη - Μπόμπολα ερήμην του Σταύρου Ψυχάρη!

Την ώρα που όλοι μιλούν για «μήνυμα» Βαρδινογιάννη στο MEGA, μετά την απόφασή του να αλλάξει ριζικά το προφίλ του STAR, αλλά και την ώρα που οι περισσότεροι – σωστά, αποκωδικοποιούν το χθεσινό άρθρο του «Βήματος» που υπογράφει ο «ειδικός συνεργάτης», ως επίθεση του Ψυχάρη σε Βαρδινογιάννη – Τσίπρα, φήμες μιλούν για «υπόγεια» εκδοτική συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στον μιντιακό χάρτη και τον οριοθετεί σε άλλη βάση.
Συγκεκριμένα από την περασμένη Τετάρτη που άρχισε να γίνεται γνωστή η συμφωνία του STAR με τον Νίκο Χατζηνικολάου, σηματοδοτώντας τη στροφή του καναλιού στην ενημέρωση… Άρχισαν οι διαρροές για συμφωνία, Βαρδινογιάννη – Μπόμπολα, ερήμην του Σταύρου Ψυχάρη! Η οικονομική..
κατάσταση του ΔΟΛ, συνδυαστικά με την έλλειψη προοπτικής για το «μαγαζί», αλλά και την απουσία σοβαρής διάδοχης κατάστασης, λέγεται ότι ανάγκασε, Βαρδινογιάννη – Μπόμπολα να αγνοήσουν το αφεντικό του ΔΟΛ και να προχωρήσουν σε μια συμμαχία που θα εξασφαλίζει την απόλυτη κυριαρχία τους στα μίντια, θα οριοθετεί τα πεδία δράσης του καθενός και θα παρέχει προοπτική στο MEGA, περιορίζοντας σημαντικά όμως, το μέγεθός του! Μάλιστα η φράση που χρησιμοποιείται σχετικά είναι, «Tέλος για το MEGA όπως το ξέραμε… θα γίνει πολύ πιο μικρό»! Επιπλέον, λέγεται ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη – συμφώνησε, να συμμετάσχει κανονικά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του MEGA.
- enimerosi24