ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Oι φανταούλες του lifestyle, οι Ελικωνιάδες μούσες και η προφητεία του Ιερεμία

Για το πότε βγαίνουν το «People», το «In Style» και το «Fortune» σας τα έγραψα την περασμένη Κυριακή.
Εκείνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι εντός των προσεχών ημερών η εκδότρια εταιρεία «Olive Media» ξεκινάει παρουσιάσεις στα media shops, για να τσιμπήσει τα σχετικά διαφημιστικά πακέτα.
Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να σημειώσω ότι, όπως αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο, η «Olive Media» είναι μια πολυμετοχική εταιρεία που περιλαμβάνει και θεσμικούς επενδυτές. Με μειοψηφικό ποσοστό συμμετέχει το fund «Elikonos Jeremie SICAR», με έδρα το Λουξεμβούργο. Το οποίο fund μας προέκυψε στις 13 Αυγούστου του 2012 από τις εταιρείες «Elikonos Jeremie GP» με..
έδρα το Λουξεμβούργο και εκπρόσωπο τον Μπενουά Κελεκόμ και «Rosetran Holdings Limited» με έδρα την Κύπρο (οδός Κλεομένους 2, Λευκωσία) και εκπρόσωπο πάλι τον κύριο Κελεκόμ.
Τα funds Jeremie, ως γνωστόν, ειδικεύονται σε επενδύσεις που έχουν να κάνουν με τεχνολογίες αιχμής και εξόχως πρωτότυπες ιδέες. Υποθέτω ότι για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της «Olive Media» θα ρίξουν το βάρος στο Ιντερνετ και στις ταμπλέτες.
(από τα Μέσα και media του Χρ. Ξανθάκη στην Κ.Ε.)

Υ.Γz:  Ο Ιερεμίας είχε «δει» ότι το μέλλον είναι στο Ιντερνετ και στις ταμπλέτες. Ως γνωστόν οι fundαούλες του lifestyle που πιστεύουν στα μέντιουμ, στα άστρα και στις προφητείες, έπιασαν εγκαίρως όλα τα «πόστα»...